Dneska sa budeme baviť trošku o viacerých intímnejších veciach, tak dúfam, že ste na to pripravení. Muži sú zaujímavé stvorenia. Každému mužovi sa páči niečo iné a rovnako tak to platí aj po intímnej stránke. Teraz už pôjdeme do trochu ostrejšej témy. Niektorým mužom sa páči oholená vagína, iným zase skôr zarastená.

s

Oholená, či zarastená Privatportal – čo je lepšie?

Na túto otázku vlastne ani neexistuje presná a správna odpoveď, pretože ako som už písala vyššie, každému mužovi sa páči niečo iné. V dnešnej dobe je ale zvykom hlavne u mladších žien si vagínu holiť. Zarastené vagíny väčšinou ostatným pripadajú nechutné. Ale ja si myslím, že to záleží iba na tom, ako to chce daná žena nosiť, na nikom inom. Pokiaľ jej viac vyhovuje zarastená vagína, tak prečo nie. Veď na tom vlastne nie je nič zlé. Ochlpenie nám, ženám, rastie rovnako ako mužom snáď úplne všade a je to prirodzená vec. Aj keď spoločnosť nás naučila to, že sa za ňou máme skôr hanbiť a to je chyba.

s

Ja nie som úplne vyholená a tiež mám chĺpky na vagíne a nijako ma to neobmedzuje. Nie sú to ale žiadne obrovské chlpy. A v sexe nám to tiež klape, priateľa to vzrušuje, tak asi úplne nie je čo riešiť. Niekedy si hovorím, že mám tak dobrého priateľa, ktorému sa páči všetko, čo mám a berie ma takú aká som. A som za to strašne rada. Preto neodsudzujte ostatných za tieto veci. To je len na človeku, či si chĺpky nechá vyrásť alebo nie. Zaujímavé je, že u mužov sa Ochlpenie veľmi nerieši, ale u žien strašne veľa. Vôbec neviem čím to je. Všimla som si to a už je to celkom dlhú dobu späť a najradšej by som poznala odpoveď. Ale tak u mužov je to podľa väčšiny ľudí automatické, že si chlpy nechajú rásť, ale u žien nie. Ja si ale aj tak myslím, že takto to nemáme mať zakorenené. Záleží iba na preferenciách človeka a to je všetko…